Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nagy Ferenc emlékére

2011.06.15

Mély megdöbbenéssel és könnyekkel az arcunkon hallottuk, hogy hirtelen, búcsú nélkül itt hagyott jó barátunk, munkatársunk, képviselőtársunk, a Sarkadkeresztúri Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke, Nagy Ferenc. Talán ígyis sokan sokaknak mondd valamit a neve, de nekünk, barátainak, kollégáinak az elvesztése mérhetetlen fájdalom!

 

Milyen furcsa és kiszámíthatatlan az élet. Még aznap nevetgélve beszélünk telefonon, és tartjuk egymásban a lelket, majd este, csendben, magányban elalszik a barátunk, többet soha föl nem kelve…

 

Itt hagytad a drága asszonyod, a komámasszonyomat, itt hagytál minket Okányban, pedig már a Falu napra hívtál, mert azt is Te tetted mindig hangulatossá, szórakoztatóvá és Te voltál az, akire bármikor, bármiben számíthatott az ember!

 dsc00328.jpg

Emlékszem, amikor együtt utaztunk a megyei kisebbségi ülésekre, mindig háztól-házig szállítottunk, boltba mentünk, megálltunk, lángosoztunk, nevettünk és gondolkodtunk a közös munkákon, a jobb életet remélve!

 

Főnök Úr! Szívünkben örökké élsz, sosem feledünk el! Példamutató voltál és az is maradsz a szemünkben! Könnyeink, közös múltunkra való emlékezés Téged fog éltetni!

 

Nagy Feri! Isten veled!