Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Party áradat

2011.04.18

 

Party áradat
 
 
 
Közismert, hogy községünkben idén több alkalommal is a lakosság nagy örömére – vagy bánatára, mert sosem lehet tudni – partizások vették kezdetét. Az egyik legnagyobb közösségi portálon a bulik szervezői összecsapták szóbeli erejüket, és gyűjtötték a lájkokat, na meg vele együtt a látogatókat! Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Club’s Night Party, Gábor Antal és társai szervezésében. Az első buli helyszínéül a Művelődési Ház szolgált, majd a piactérnél megtalálható népvigalmi intézmény adott teret a szervezőknek.
A buli áradatról, és annak okairól, Gábor Antalt kérdezzük.
 
-          Megítélésed alapján, milyen a buli?
-          A lehetőségekhez képest elég jól sültek el eddig a bulik. Tekintve, hogy az összest a 0-ból sikerült megvalósítanom, minden alkalommal újra kezdve az építkezést, mindig hoztuk a színvonalat.
-          Mi a célja?
-          A buli, illetve az én célom egyszerűen a szórakoztatás. Pontosabban, komolyabb szórakozóhely létesítése az okányi fiataloknak, és bulizni vágyóknak, a lehető legjobb minőségben és hangulatban tálalva.
-          Ki a célközönség?
-          Az összes olyan ember, aki szeret bulizni, szeretne helyben szórakozni, mindenki, aki egy balhé mentes helyet szeretne, ahol ki tud kapcsolódni.
-          Kik látogatják korosztály szerint a bulit?
-          Helytől, időtől függő. Általában 15-30 éves korig vannak. Nagyon megoszlik, elég vegyes, de ez a jó és a változatos.
-          Meddig tartható fent?
-          Mindaddig, amíg bele tudom fordítani az energiám, és mind addig, amíg igény van rá, illetve az én általam létrehozott szórakozóhelyre. Már régóta tervemben állt ezt megvalósítani! Sokak szerint enyém az "érdem", de ez sok ember sok idejébe, pénzébe, és fáradságos munkájába került. Az első alkalommal, másfél hónap szervezése, 4 lemezlovas, és két nagyon jó ember támogatása kellett, hogy elinduljunk. A dj-k: Dj H1i (Hegyi), aki a retrotól a mai idők slágeréig mindent játszik, rezidensnek született. Dj Boda, aki egy nemzetközi blogon kollégám, inkább a modern dance stílus és house képviselője. Dj Cinke, hasonlóan House és Tánczene. Dj Zsoltee, aki progressive, minimal és tec-house stílusokban utazik. Jómagam, Dj Oggy, elektro, dutch, dance, house, minimal, progressive stílusokat kedvelem. A buli nem jöhetett volna létre Tóth Zsolt nélkül, aki végig segített és támogatott minket, na meg persze a szüleim is igen sokban támogattak!
 
Bízunk benne, hogy minél többen fogják a parti rucikat felvenni és helyben szórakozni péntek vagy szombat esténként. Addig is, jó szórakozást! J