Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Férfi és Nő

2011.01.20

Férfi vs. Nő

 

Kép Marilyn Monroe szerint "Minden pasi egyforma. Csak az arcuk más, hogy ne keverjük őket össze." Annyi kiegészítést tennék, hogy testi adottságaik habár eltérőek, gondolkodásmódjuk szinte ugyan olyan! Nem a nősoviniszta elme szólalt meg belőlem. Félreértés ne essék, szeretem az erősebbik nemet, de amikor defektet kapnak agyban, attól aztán kiakadok!
A love sztorik az örök együttlétről, a kitartó és a mindent legyőző szerelmekről szólnak, ahol a főhős és a főhősnő egymásba szeret. Hol vannak a többiek, akiknek szenvedés a sorsa? Róluk miért nem írnak?  Miért nem szól romantikus dráma azokról, akiket elhagynak, vagy egyszerűen csak túl bonyolult, kesze-kusza kapcsolatokba keverednek? Az ő szerelmünk nem az égben íródik és nem is az égben köttetik! Ha a férfi sorsa valóban a nő, akkor miért nem akarja a férfi a nőt? És fordítva!Kép
Miért van az, hogyha a nőnek teszik a férfi, viszonzásra nem talál tetszésében? Mit kell ahhoz változtatnia a nőnek, hogy a férfi szemek ádáz tekinteteiben elvesszen, mint az oroszlán, aki épp zsákmányát készül becserkészni?
Kép 
Természetesen megértem a hímivarsejtekkel rendelkező egyedeket is, hogy miért döntenek a szingliség vagy a csapodár élet mellett, de lássuk be hölgyeim és uraim, ember legyen a talpán, aki ért a szívügyekhez és még szerencsés is benne! Ráadásul ne feledjük el azt az igen komoly és statisztikailag is alátámasztott tényt, miszerint ma Magyarországon minden második házasság válással végződik! Drágább a hús, mint a leves.
Kép Aztán ott a születések száma. Ma 10 nő, mindösszesen 13 gyermeket szül. Nem csodálom, hiszen ha 10 házasságból 5 válás, akkor a 10 szülő nőből öt egyedül marad a gyermeknevelésben. Természetesen a családtervezés akkor a legmegfelelőbb, ha apuka és anyuka is dolgozik! Persze a szkeptikusok megnyugtatására ez nem lehet elég indok, hogy a nők ne vállaljanak gyereket, mégis a legtöbb pár a saját anyagi biztonságát próbálja elsőnek megteremteni, és az sem 7 nap, mint a világ megteremtése! Még arról nem is szóltam, hogy önmagában a szingliség, a családalapítás és az egyéni célok miként keresztezik és nehezítik meg a nők és a férfiak életét is.

Kép

Ha nincs pasid, sikeresebb lehetsz. Ha nincs nőd, rengeteg nővel ismerkedhetsz! Ha két szerelemre éhes, kóbor lélek összetalálkozik, abból többnyire egy éjszaka vagy sok hosszú éjszaka, jobb esetben, komoly kapcsolat is kialakulhat.

 

Kép Hogy még tovább bonyolítsam egyszerűen indult megválaszolatlan kérdésem, miszerint miért olyan nehéz a vonzás törvényének megfelelni, egy másik igen izgalmas, az ideál megválaszolására teszek próbát. Persze az ideál mindenkinek más és más! Ezért jó, hogy különbözőek vagyunk!

SzáKépmomra nincs ideál. Aki megtetszik, az megtetszik. Persze, kritériumokkal élek irányába, hogy milyen legyen. Álmaim pasija okos, jóképű, éles arcélű, formás popóval rendelkezik, és világos szemeiben elveszek.  Sajnos nem állt még elém a Hercegem azon csábító szavakkal, hogy „Megjöttem édesem!” vagy „Légy a feleségem, kedvesem!”. Fehér lóról, kastélyról, az aranyszőke tincsekkel rendelkező daliás úrról álmodni sem merek! Lehetőleg legyen vasparipája, vagy legalább egy biciklije, hogy ha menni kell valahova, uzsgyi, fölpattanok a csomagtartóra (ha van) és már tekerhet is a szalajtós bicajával! Aztán arról külön gondoskodjon a bicikli tekintetében, hogy villogó lámpája legyen, mert ha nincs, a rend szigorú őrei csúnyán megtalálják büntetni! Na, jó. Ez kissé kileng a gondolatmenetemből, de mit árthat egy kis nevetés, nem? 

Kép

 

Olyan pasit/nőt válasszunk, akit elfogadunk, toleránsak vagyunk vele szemben, és tetszik. Aztán, ha a tetszés kölcsönös, arra törekedjünk, hogy mindig fent tartsuk partnerünk figyelmét, érdeklődését és kedvében járjunk. De ne mindig csak az egyik fél adjon, hanem a másik fél is. Szeressük egymást, ez a legfontosabb az életben!

Kép

 

 Képek forrása: Internet