Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ismerkedés

2011.01.19

Ismerkedési leckék

Nem csalás és nem ámítás az a hétköznapi mondás, hogy „Gyáva embernek finggal harangoznak”. Most, hogy jól kiröhögted magad kedves Olvasó, figyelj ám, mert a hétköznapi életben előforduló öt fortélyt leshetsz el az ismerkedés területén. A csábításhoz már maga az ismerkedés is egy kiugró pont lehet. Nem szokványos szöveggel, némi testbeszéddel magunkra hívhatjuk a figyelmet, és ezzel a kiszemeltünk is emlékezni fog ránk mindig.

 1. lecke: Elvesztettem zsebkendőmet…

Hagyj véletlenül (szánt szándékkal) a kiszemelt előtt valamilyen személyes tárgyat. Ilyen egy sál, vagy egy irat. Persze te, mint megfeledkezett vétlen alany nem sokkal később felkeresed vagy felhívod a macsót, és kicsípve elmész értékedért. Ilyenkor érdemes egy telefonszámot mellékelni az elhagyott tárgy mellé.

2. lecke: Netes eszmefuttatás 

Ha még sohasem találkoztál a kiszemelteddel, csak neten csevegtetek, légy karakán, határozott és huncut a levelek megírásánál. Egy-egy poén, kedves szó, figyelmesség és a tartalmi levelezés-csevegés kíváncsivá teszi a feleket. Ez lényegében döntő a találkozás előtt. Ami nagyon fontos, hogy ne legyél okoskodó, mert az unszimpátiát válthat ki a másik félből.

3. lecke: Irány a diszkó!

Szemezz, kacérkodj, majd küldj oda valakit! Nem mindig szerencsés a kezdeményezés, ezért a csalódások elkerülése érdekében kérd meg egyik barátnődet/haverodat, hogy mérje föl számodra a terepet. A legfontosabb döntő kérdések a következők: - Mi a neve? Van-e barátnője/barátja? Ha minden pozitív, azután jössz Te a képbe. Irány a srác/csaj, bemutatkozol és elkezdesz beszélgetni vele. Utána csak rajtatok múlik minden.

 4. lecke: Tankolj!

Benzinkút, két csaj, egy kocsi, tankolás, de nem akármilyen kinézetű kasszásnál való aprópénzes fizetés. Itt az előző lecke anyagát hasznosítsd. Küld oda barátnődet egy papírfecnivel a kezében. A levélben tüntesd fel, hogy ki vagy és mit akarsz. A barátnődnek meg többször is jól vésd az eszébe, név és telefonszám nélkül vissza ne jöjjön!

5. lecke: Kósza sms

A mai kor egyik legelterjedtebb ismerkedési felülete az smsezés. Ha tudod a kiválasztottnak a telefonszámát, de nem mertél eddig közeledni irányába, bátran küldj neki merő véletlenből egy kedves, célzó üzenetet. Nem veszítesz ezzel semmit, maximum nem írnak vissza, de legalább megpróbáltad! 

 

 
 

 


Elérhetőség

Életünk

Ha kérdése lenne, akkor küldjön e-mailt az eletunk@citromail.hu címre!

eletunk@citromail.huStatisztika

Online: 3
Összes: 95480
Hónap: 2973
Nap: 110