Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Középiskolai ösztöndíjprogram - UWC

2011.11.22

Középiskolai ösztöndíjprogram - UWC


Az UWC Magyarország idén is 10. és 11. évfolyamos középiskolás diákok jelentkezését várja kétéves nemzetközi ösztöndíjprogramjára. A nemzetközi oktatáson, élményeken és a közösségért végzett szolgálaton keresztül a United World Colleges iskolák arra nevelik a fiatalokat, hogy felelős, környezettudatos, a politika terén tájékozott állampolgárok legyenek, akik a béke és igazságosság, a megértés és az együttműködés eszméinek elkötelezettjei, és tetteikkel, személyes példamutatásukkal ezen eszmék gyakorlati megvalósítására törekednek. Az iskolák arra buzdítják végzőseiket, hogy tanulmányaik befejeztével térjenek vissza hazájukba, és a nemzetközi közösségben szerzett tapasztalatok otthoni kamatoztatásával járuljanak hozzá országuk fejlesztéséhez, modernizálásához, versenyképessé tételéhez. Az iskolák által felajánlott ösztöndíjak fedezik a külföldi tartózkodás, így a szállás, étkezés és a tanulmányok teljes költségét, évenként körülbelül 20.000-40.000 USD értékben. További információkat az ösztöndíjkiírással kapcsolatban honlapunkon talál:
http://uwc.hu/hu/application.html Figyelmébe ajánljuk Facebook oldalunkat is (facebook.com/uwc.hu), ahol a szervezet legfrissebb híreiről tájékozódhat. A szervezet képviselőivel, volt diákokkal az ország 16 városában személyesen is találkozhat a következő pár hónapban az alábbi helyszíneken: http://www.facebook.com/uwc.hu?sk=app_11007063052

Egyesületünk, amely a magyar diákok kiválogatásáért felelős, igyekszik maximálisan biztosítani az érintettek tájékoztatását, a válogatás zökkenőmentes lebonyolítását és a kiutazók felkészítését. Annak érdekében, hogy a pályázási lehetőségről minél több diák értesüljön, kérjük, hogy pályázatunkról tájékoztassa az Okányi Közösségi Ház és Teleház látogatóit a lehetőségről. Amennyiben lehetőség van rá, nagy segítség lenne a potenciális ösztöndíjasok tájékoztatásában, ha pályázati kiírásunkat, intézménye vonzáskörzetéhez legközelebbi nyílt napunk plakátját intézménye faliújságján, honlapján, facebook oldalán, levelezőlistáján, illetve egyéb kommunikációs csatornáin keresztül is megjelentetné!

Amennyiben további kérdései merülnének fel a programmal kapcsolatban, állunk szíves rendelkezésére.

www.uwc.hu

facebook.com/uwc.hu