Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nevezd a legjobb írásodat, hogy tiéd legyen a talentum!

2011.08.11

Nevezd a legjobb írásodat, hogy tiéd legyen a talentum!

 

A pályázat kiírója az Északi Támpont Közhasznú Egyesület
Olyan bloggerek jelentkezését várjuk akik elsősorban társadalom, közélet, kultúra témakörben, magyar nyelven teszik közzé rendszeresen gondolataikat. Amennyiben más témával foglalkozol, de egyedülálló stílusod van úgy más szerzői művekkel is nevezhetsz.
Nevezhetsz írott anyaggal, fotóval, rajzzal, videóval vagy ezek kombinációjával is.
Pályázat kiírója: Északi Támpont Közhasznú Egyesület
Nevezés: folyamatosan
Pályázók köre: Civil szervezetek és olyan a 16. életévüket betöltött magánszemélyek, akik magyar nyelven jelentetnek meg blogot (bármelyik ország területén).

A pályázaton való részvétel feltételei: A blogod minimum egy hónapos legyen és minimum öt bejegyzésnek kell benne lennie a tartalma pedig nem sértheti a hatályos magyar törvényeket. Például nem tartalmazhat pornográf, kirekesztő, uszító, kábítószer előállítására és fogyasztásra buzdító tartalmakat. Csak saját művekkel lehet nevezni. Olyan alkotással érdemes nevezned amely nem csak érdekes de aktuális is egyben. A pályázat beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a beküldött szerzői művet részben vagy egészben közzétegyük a funyiro.hu felületén.

A pályázatnak az alábbi információkat kell tartalmazni:
a pályázó személy vagy szervezet nevét vagy nicnevét,
a pályázó e-mail címét, (ha nem azonos azzal, ahonnan a pályázat érkezik)
a pályázó telefonszámát, (nem kötelező de érdemes megadni)
a blogod webcímét,
a nevezett cikked címét és webcímét.
A nevezéseket a funyiro@funyiro.hu címre várjuk!
Az e-mailnek a tárgya ez legyen: Blogger pályázat
Regisztráció: A beérkezett pályázatokat a Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok szerkesztősége hetente zsűrizi. Amennyiben a beérkezett pályázatodat megfelelő színvonalúnak találja, akkor erről e-mailben értesítést küldünk részedre.
Közzététel: A színvonalas írásokat részben vagy egészben közzétesszük, belinkeljük a Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok főoldalára. Gyakorlatilag innentől veszel részt a versenyben.
Talentum díj: A felületünkön közzétett alkotások közül minden hónapban szakmai zsűrink megválasztja a hónap bloggerét, aki egy a tehetség talentumát jelképező, római kori pénzérmét, egy referencia oklevelet és egy "Tudd, hogy mit csinálsz!" Fűnyíró DVD-ROM-ot vehet át az Északi Támpont Közhasznú Egyesülettől.
Azon szerzőkkel, akik több "talentumot" is elnyertek nyitottak vagyunk tartós együttműködés kialakítására.
http://funyiro.hu