Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Vörös kód!

2011.07.22

Vörös kód!

 
Ha nyár, akkor fiatalság, bolondság! A 2011-es nyár merészen eltér színeiben és formáiban az előző nyár stílusától. Hódít a vörös nadrág! Már a celebek is, mint Alexa Chung, Demi Moore és Hayden Pannettiere is a legújabb trendben pózol. A New York Times 2011. július első napján számolt be arról, hogy a közismert J. Brand közel 100.000 pár színes farmert adott március óta.
 
A piros, vörös nadrág hódítása nem új keletű. A vörös dress a preppy kultúra alapja, melyet New England stílusát fémjelzi. Emlékezzünk csak a Loverboy 1981-es albumára a Get Luckyra, ahol a borítón egy vörös bőrnadrágos zenész látható, és zenekar „Working for a Weekend” klippében is szemügyre vehető a szűk vörös naci Mike Reno énekesen.  
 
Ne feledjük el a piros szín nemcsak feltűnő, de szenvedélyt és eleganciát jelent. Zenei téren Rod Stewart 1983-ban, míg Michael Jackson a felejthetetlen „Thriller” című videójában öltött szűk, bőr vörös nadrágot.
Maradjunk még a zenei csillagoknál. A rap fenegyereke, az elismert Kanye Westtet is láthattuk már vörösben, ahogy Rihannát is. Kép forrása: www.aol.com

Ideje vörös nadrágot húzni!