Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Szórakoztató írások

Cikkek

Anyanyelvünk legszebb szavai

2011.05.16

| Hozzászólások: 0

| Menüpont: Szórakoztató írások

"... nincs és nem lehet "teljes" szótár. A szótár csak kagyló, ezzel csak meregetünk a nyelv tengeréből." (Kosztolányi Dezső)

 

Napjaink Casanovája, avagy le a gatyával!

2011.03.03

| Menüpont: Szórakoztató írások

Az alábbi írás, karikatúra a mai kor és a 18. század összehasonlításaként. Senkit, semmilyen formában nem sért emberi mivoltában! Iróniát, gúnyt, szlenget, és igazságokat fogalmaz meg!

Jó olvasást hozzá!

 

Családi állapotom kiírom – Második felvonás

2011.02.26

| Menüpont: Szórakoztató írások

Nem hittem volna, hogy ilyen jó fogadtatása lesz a „Családi állapotom kiírom” című írásomnak. Leszögezem, senkit nem sértettem emberi mivoltában, csupán nem tetszésemet fejeztem ki az idétlennek tűnő kapcsolati kiírásokkal szemben. Nagyon örülök, hogy néhányan pozitív véleményüket is megosztották. Úgy döntöttem, folytatom az eszmefuttatásomat! Előző írásomban a bonyolult, a nyitott és a kapcsolatban való státuszokat emlegetve elégedetlenkedtem. Most az özvegy, a házas, a külön élő és az elvált kerül boncolgatásra.
 

Családi állapotom kiírom

2011.02.14

| Menüpont: Szórakoztató írások

Nagyon örülök, sőt, egyenesen szívmelengető érzés, hogy megtudok mindent a Facebook üzenőfaláról, a posztolt, friss hírekről, állapotokról, az aktuális párkapcsolatokról, és minden olyan egyéb dologról, ami abszolút hidegen hagy! Elég fárasztó lenne spamnak jelölni és letiltogatni az „ismerősök” olykor igen nagy hülyeségeit, semmitmondó kiírásait. Maradok tehát a jól bevált módszernél. Hagyom a dolgokat úgy, ahogy posztolgatták.

 

Community Portal II.

2011.02.02

| Menüpont: Szórakoztató írások

Hogy a jó Isten, kit mennyi IQ-val látott el, azt most ne is taglaljuk. Beszéljünk ismételten a Community Portalról. Legnagyobb sajnálatomra nagyon trendi lett a „Küldj egy számot, kiírom állapotomnak, kinek tartalak” című előadás. Persze ezt sokan megteszik, és csak azt veszem észre, záporoznak a frissen kiírt számok, melyek után helyesírási hibákkal, szlenggel tűzdelt maximum fél mondatos megállapítások vannak.

 

Az igazság bűzlik

2011.01.12

| Menüpont: Szórakoztató írások

A kínaiak a felfedezésben megelőzték az európaiakat, de már Mínosz király krétai palotájában is használtak kezdetleges formában vécét. Rómában latrinákban végezték kis- és nagydolgaikat az emberek, melyek alatt köztudottan remekül kiépített csatornarendszer működött. A középkorban egyszerűen csak kiöntötték az utcára az ürítésre használt tálcák tartalmát. Majd jött az angol wc…

 

Két este, két csalódás

2011.01.12

| Menüpont: Szórakoztató írások

Nem tudni, hogy mi okból, de az október hónap bővelkedett a Chipandale showkban. Minden szórakozóhely repertoárjában találhattunk egyet. Kiszemültünk egy pénteki napot, gondoltuk megnézzük mi fán terem az a bizonyos cserebogár...

 

Community Portal

2011.01.12

| Menüpont: Szórakoztató írások

Kapcsolgatom a tv-t, netezek, próbálok közösségi életet élni, programokat szervezek szűkös anyagi kereteim között (a válság még mindig érződik), de aktivitásom az Internet szolgáltatónk jóvoltából igen magas. Ezért közösségi életem pezsgése és magam szórakoztatása kiemelkedik szabadidős tevékenységeim közül. Így az ezzel járó hát és izompanaszokat remélem nem a Kosmodisknek kell megoldania tizenezrekért, valamint bízom benne, hogy a villanyszámla is kifizethető összeg marad. Íme, leszűrt tapasztalataim a következők: