Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Community Portal

2011.01.12

Community Portal

Kapcsolgatom a tv-t, netezek, próbálok közösségi életet élni, programokat szervezek szűkös anyagi kereteim között (a válság még mindig érződik), de aktivitásom az Internet szolgáltatónk jóvoltából igen magas. Ezért közösségi életem pezsgése és magam szórakoztatása kiemelkedik szabadidős tevékenységeim közül. Így az ezzel járó hát és izompanaszokat remélem nem a Kosmodisknek kell megoldania tizenezrekért, valamint bízom benne, hogy a villanyszámla is kifizethető összeg marad. Íme, leszűrt tapasztalataim a következők:

  1. Mindenki – beleértve én is - felnagyítja saját maga személyét. Az én-tudat szárnyalásainak lehetünk szemtanúi. Ha az egoizmus vallás lehetne, én „egoszummának”nevezném.
  2. A párkapcsolatok megjelenéseinek története, mint az, hogy mit főztem vacsorára, vagy milyen rucit kapjak fel a pasim megérkezése előtt és még gyors hajat is fessek, de a szuper tuti borotvával szőrtelenítsem a lábaim, annyi az előfordulása, mint a hangyák vajas kenyér projektje. Szám szerint meghatározhatatlan millió!
  3. A bulik. Imádok bulizni, de az, hogy ki hol hányt be, és Rozival vagy Sanyival ment ágyra, esetleg kisebb malőröket hajtottak végre egymáson 5 perc alatt, nem érdekel.
  4. A legirritálóbb dolgok egyike a social networkon, hogy a „Tedd ki..” elnevezésű maszlagok és oltári baromságok száma, előfordulása és a szövegek helyesírási hibái KIBORÍTÓAK! Tedd ki, ha elhagyott a pasid/nőd… Tedd ki, ha szerelmes vagy belém.. Tedd ki, ha kamázol testvérem… és így tovább. Kérem, ezt ne!
  5. Imádom a hős szerelmes, reményvesztett, boldogságos, kitartó és az élet nagy dolgairól kirakott idézeteket. Én magam is űzöm, bár a vicceket jobban kedvelem, mert az másokat is felvidít legalább. Szóval a szép idézetek, melyeket lélekemelő, és mély gondolatú írásokból ctrl+c, majd ctrl+v-ztek a citacumnak Írta: Lingurár Tímea és a netoriannak köszönhetően, szintén igen gyakori. Általában Müller és Popper halad fej-fej mellett megjelenésükkel, de olykor befigyel Dr. Csernus vagy a portálok által készített „Adj egy idézetet mára” tevékenység.
  6. Hogy ne csak negatív gondolataim osszam meg a Nagyközönséggel, íme a kedvenc hivatkozásom, melyet teremtett a site istene! A MEGOSZTÁS! Ha a youtube-on vagy más portálokon böngészek, olvasok és érdekesnek találok egy adott hírt, zenét, képet, programot vagy bármiféle szóra méltó anyagot, átlinkelem a http-s címet, és már likeolhatják, kommentálhatják is a barátaim.
  7. Kedvenc előadóinkat, zenészeinket és minden olyan neves embert megjelölhetünk ismerősnek, tetszésünket fejezhetjük ki számukra, akik létrehoztak egy fun clubbot a maguk dicsőítése, nevének továbbvitele miatt. Vannak szerencsére olyan kiemelkedő karakterek is a likeoltak között, akik a jövőben tervezett fellépéseikről, tevékenységeikről, munkájuk gyümölcseiről adnak számot napról-napra. Hála az ő számuk a magasabb.
Nos, röviden ennyi szerény eszmefuttatásom a közösségi portálokon leggyakrabban előforduló tevékenységekről. Ne feledjétek, lájkoljatok továbbra is, rosszalkodjatok esténként, de nappal bírjatok magatokkal! A Like Jesusa legyen veletek!
 
L.T.