Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Napjaink Casanovája, avagy le a gatyával!

2011.03.03

Napjaink Casanovája, avagy le a gatyával!

 

Kép Casanova, alias Giovanni Giacomo a 18. század (1752-1798) férfi ikona, legendája. Hírneve töretlen, bár a mai „kaszanovák” messze nem a legendás úr pajzán, kalandor lovagiasságát követik. Casanova halála után is megosztó, mivel sokan kételkednek valódi létezésében, ezért fiktívnek tartják a feljegyzésekben rejlő hős pályafutását. Kételyeket eloszlatni nem tudok, de az emlékiratok történeteiből garázdálkodhatunk, hála a Google találatainak! Kezdjük is a mesélést a mai kornak megfelelően, szlengben nyomott szövegkörnyezetben!

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Giovanni nevezetű ipse, ki nem bírt a vérével! Egész Európát behálózta, remélhetőleg nem a pókhálója! Nőnek ugyan nem mondott nemet, egy numerára mindig benevezett! Igazán bevállalós! Szerszámát postakocsikban, állomásokon, és a fogadókban csillogtatta, majd elnevezte magát Seingalt lovagjának. Hős lovagunk az utókornak, négyezer oldalon nyomot hagyott. Szólt a divatról, az életmódról, na meg a korabeli szexualitásról! Kapcsolatban állt ő minden egyeddel, kik nem bírtak a vérükkel!

Csábított és ámított, aztán tovább baktatott. Meghágta az asszonyokat, de még az apácákat is! Hová lett az akkori világ, hiszen Isten lányai így lettek kurvák! Férfiasságát büszkén ápolta, ezért étele a kucsmagomba. Hogy milyen íze lehetett, azt nem tudni, de potenciálját ezzel növeli. Azt hiszi! Ha a viagra nem segített, kézi segítségnyújtás következett! Törekvése, a gyönyörűségek megélése. Flörtölt és partikat vágott, az asztal örömeire nyomott egy lájkot! Szexszimbólumként még Marylin Monroet is lekörözi, Cicciolina teljesítménye Casanováéhoz semmi!

Kép

 

Tanulmányait a szerelemre és az élet örömeire alapozta, mégis harcban állt az ellenreformációval. Jött a prűdség, a bigottság, titokban úgyis mindenki ledobta a ruhát! Eszének köszönhetően, a női lelkek védelmezője. Segített, hol tudott, cserébe szexelt egy nagyot! Flörtjei során úgy suhant az ételeken át, akár egy mesterszakács! Szerette a jó bort, és a nőket, könnyed, fűszeres estéken óhajtotta a sok szépet. Dumájával üzleteket kötött, sok casht gyűjtött! Kinek inge, kinek gatya, Casanova nem mai préda!

Férfiúi teljesítménye életében csupán 144 nő, manapság simán lekörözi egy nagymenő. Kuncsaftjainak se szeri, se száma, csak nőjön a bankszámlája! Családja ugyan nem volt, így megsaccolni se lehet, kinek, mennyi gyereket hagyott. Többször is belebetegedett eme nagy szerelmekbe, a női test rejtelmeibe. Volt már szifilisze, tripperje, pedig nem tett a flipperre! Kurtizán is arcon baszta! Ejnye-bejnye! Biztos mondta. Féltékenység, ármány és szerelem, ez volt élete értelme. Bajok és kudarcok nem kímélték a csődőrt, kinek gatyájában nem tudjuk mi is zörgött.

Hogy mondandómat ne feledjem, vágjunk is bele! A huszonegyedik század srácai, nem éppen az apukák álmai. A házasságot csak hírből ismerik, ezért válik el minden második. Sok a szingli, sok az özvegy, körmönfont praktikákat nem jól főznek. Ihaj, és csuhaj, áldatlan dolog ez a lét, szerelemről álmodozik a veréb. Emós boyok ellepik a tereket, ezek aztán a férfi egyedek! Tikkadt, forró napokon, a nagyszájú pöcsök pásztázzák a csajokat. - Jó vagy kisanyám! Szól a beszólás – Húzd le magad! - megy a köszönet. Ilyen ez a vonzás törvénye, de csacsi ki így szól oda, az eszét nem jól használja.

Kép Húszévesen övéké a világ, harmincason fekszenek a fiatal libák. Szeretik a szépet, a jót, na meg a luxust! Kinek biciklije van, annak már nem mehet olyan rosszul! Lehet nyolc osztályos, vagy végzős főiskolás csóka, ha esze csak a dugáson jár sorba! Mi lesz így a szerelemmel? Hová lesz a sok szép legenda, mint Zoltán Erika Casanovája! Meghágni majd eldobni, manapság ez a trendi. Vica és Versa, csajoknál is ugyan ez a téma. Diszkóban szokásos kérdés a lóvé, a kocsi, a farkuk méretét nem mindenki kérdezi. Mondhatjuk, kicsi a bors, de ha nem ficánkolós, két szép szeme világáért sem akarjuk. Szomorú dolog ez a partis ismerkedés, az egókat nem éppen fényezi. Gyorsan elerjed a pletyka, kit, hol és mikor, így lesz az angyalból céda! Ez a király, ez a trendi, diszkóban nem éri meg ismerkedni!

A való életben nincsenek királylányok sem hercegek. Lúzerek és békák uralják a földet! Aztán, hogyha hazaérünk velük, gyorsan el is rejtjük! A ruhákat csak úgy vedlik, mint a jó bort, sört és pálinkát, így hányniuk se gáz! Miért is lenne az, ha a szobában döglenek, magzati pózt nem éppen felvéve!  Jár-e a lány, vagy hány-e a srác, a Discovery tévén se lenne gáz! Aztán jön a punktum, nagy döfések az ágyban, egy jeti garázdálkodik a lányban.

Pózok, pózolj, pózoljunk, mondandómat immáron rövidebbre fogom. Casanovák és Kazetták, nem éppen a legtrendibben űzik az ősi mesterséget. Minden csaj csak azt akarja, minden srác meg jól megdugja. Így kerek a világ! Szívük csak úgy lángol! Rosalindák és krapekok nélkül, mi értelme létünk?

Szűrj le azt, amit akarsz! Casanova élt! Ha nő vagy, ha férfi, mi vagyunk az utóda…

L.T.